Wie zijn we

Al 12 jaar lang staat Dakprofiel Moens bekend om zijn vakmanschap en
kwalitatieve dienstverlening bij alle soorten dakwerken.

Zaakvoerder Kim Moens verduidelijkt: "Op de eerste plaats zijn we natuurlijk gespecialiseerd in alle soorten dakbedekkingen, of het nu gaat om het plaatsen van pannen, leien of natuurleien bij schuine of ronde daken of het plaatsen van roofing op platte daken, zowel bij nieuwbouw als bij een renovatie. Ook golfplaten en overzetdaken met metalen dakpannen worden door ons geplaatst. Daarnaast kan men ook voor alle timmerwerken bij platte, schuine of ronde daken bij ons terecht. Zo kunnen wij onder meer voor een volledige houtskeletbouw van daken zorgen."

Het Haachtse dakwerkersbedrijf beperkt zich evenwel niet tot het dak op zich, maar neemt met plezier ook alle zink-, lood- en koperwerken voor zijn rekening, waarbij vooral het plaatsen van goten in zink of kunststof een belangrijke plaats in de dagelijkse agenda inneemt.

Het bedrijf heeft zich bijkomend in een volledige zolderinrichting gespecialiseerd. "Van de isolatie tot de gyprocwerken, tot het schilderen, behangen en leggen van laminaat, wij zorgen voor alles. Ook voor het plaatsen van veluxramen en lichtkoepels hebben wij de nodige expertise in huis."